BrixFax.NET

Search

Προσθέτουμε μία νέα σελίδα (Page) με έναν από τους ίδιους δύο τρόπους που χρησιμοποιούμε και για τα άρθρα. Ο πρώτος τρόπος χρησιμοποιεί το κουμπί “+ New” στην πάνω μαύρη ζώνη του Dashboard (εικόνα δεξιά). Αυτή τη φορά διαλέγουμε την 4η επιλογή δηλ. πρόσθεσε μία νέα σελίδα Page.

O δεύτερος τρόπος χρησιμοποιεί την επιλογή Pages στην αριστερή κολόνα επιλογών του Dashboard. Πατώντας αυτή την επιλογή μας εφμανίζονται δύο επιλογές για εργασίες για τις σελίδες: η πρώτη είναι η λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν μέχρι τώρα γραφτεί και η δεύτερη είναι η Add New.

Προσθέτουμε μία νέα σελίδα με τη δεύτερη επιλογή. Και πάλι ερχόμαστε στον κειμενογράφο, βάζουμε τίτλο σελίδας, κείμενο σελίδας, διαλέγουμε γονιό και σειρά και στη συνέχεια πατάμε Publish. Και για τις σελίδες χρησιμοποιούμε τον ίδιο απλό κειμενογράφο που χρησιμοποιούμε και για τα άρθρα (posts). Για να διαγράψουμε μία σελίδα, τότε έχοντας διαλέξει τη λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί μέχρι τώρα, πάμε τον κέρσορα πάνω στη σελίδα που θέλουμε να διαγράψουμε. Τότε κάτω από τον τίτλο της σελίδας εμφανίζονται τέσσερις επιλογές: Edit, Quick Edit, Trash, View. Κλικίζοντας πάνω στην 3η επιλογή (Trash) η σελίδα μεταφέρεται στο καλάθι των διαγραφέντων σελίδων. Από εκεί είναι δυνατόν να την επαναφέρουμε αν μετανιώσουμε. Βεβαίως μπορούμε και να την διαγράψουμε οριστικά. Για να κάνουμε αλλαγές σε μία σελίδα που γράψαμε κάποια άλλη στιγμή, τότε έχοντας διαλέξει τη λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί μέχρι τώρα, πάμε τον κέρσορα πάνω στη σελίδα που θέλουμε να αλλάξουμε. Κάτω από τον τίτλο της σελίδας εμφανίζονται τέσσερις επιλογές: Edit, Quick Edit, Trash, View. Κλικίζοντας πάνω στην 1η επιλογή (Edit) η σελίδα μας ανοίγει μέσα στον κειμενογράφου όπου μπορούμε να την επεξεργαστούμε. Στο τέλος πατάμε το κουμπί Update (στα δεξιά μας) που έχει αντικαταστήσει το κουμπί Publish αφού η σελίδα μας είχε ήδη δημοσιευτεί.

Κατηγορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Χρησιμοποιούμε Cookies. Με την περιήγησή σας σ'αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση Cookies.