BrixFax.NET

Search

Είναι ένας σύγχρονος τρόπος να κάνετε πληρωμές. Ταιριάζει με την εποχή μας και την ανάγκη για πληρωμές μέσω Ίντερνετ.

Γιατί?

Διότι σας παρέχει ασφάλεια: έχετε δώσει μόνο στο Paypal τα στοιχεία σας κι στο εξής απ’όπου χρειαστεί να ψωνίσετε δεν δίνετε τα στοιχεία σας (πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογ/μό). Το Paypal κάνει την πληρωμή για σας.

Με άλλα λόγια μπαίνει “ανάμεσα” σ’εσας (τον αγοραστή) και τους χίλιους-μύριους από τους οποίους ψωνίζετε μέσω του Ίντερνετ και κατά κάποιο τρόπο σας “κρύβει”.

Επίσης είναι πολύ γρήγορες και εύκολες οι πληρωμές. Πρακτικά με ένα κλικ.

Είναι δωρεάν. Το Paypal δεν χρεώνει τον αγοραστή. Παίρνει την προμήθειά του από τον πωλητή.

Το Paypal μπαίνει “ανάμεσα” σε σας (τον αγοραστή) και τους χίλιους-μύριους από τους οποίους ψωνίζετε μέσω του Ίντερνετ και κατά κάποιο τρόπο σας “κρύβει”

Χρειάζεται να έχετε λογ/μό στο Paypal πράγμα που είναι εύκολο. Σ’αυτό βέβαια θα χρειαστεί να δηλώσετε έναν τρόπο με τον οποίο θα πληρώνετε. Μπορείτε να δώσετε μία πιστωτική κάρτα ή ακόμα και τον αριθμό του τραπεζικού σας λογ/μού.

Ένας καλός εναλλακτικός και πολύ ασφαλής τρόπος είναι να “δώσετε” στο Paypal κάποια προπληρωμένη πιστωτική κάρτα. Η τράπεζά σας θα την εκδόσει εύκολα και στη συνέχεια εσείς θα την τροφοδοτείτε με χρήματα όπως θέλετε. Ακόμα και να κλαπούν τα στοιχεία σας δεν θα μπορεί να χάσετε περισσότερα από το υπόλοιπό σας.

Τέλος είναι κι ένας καλός τρόπος να μην ξεπερνάει κανείς τον προϋπολογισμό του.

Κατηγορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Χρησιμοποιούμε Cookies. Με την περιήγησή σας σ'αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση Cookies.