BrixFax.NET

Search

Ράμπες – Βιομηχ. δάπεδα

Ράμπες – Βιομηχ. δάπεδα

Ο καλός τεχνίτης ξέρει πως να πετύχει ακόμα και το ακατόρθωτο: να μπορείτε να παρκάρετε και τη Ferrari σας ακόμα σε ράμπα με κλίση έως και 25%!

Η τέχνη της ράμπας -εκτός από το να είναι με τα σωστά υλικά ώστε να έχει αντοχή στο χρόνο- απαιτεί και την ικανότητα να τη σχεδιάσεις έτσι που κανένα αυτ/το να μην βρίσκει πουθενά.

Για ράμπα ψαροκόκκαλο, να ξέρετε ότι θα χρειαστεί να έρθει το συνεργείο 2 φορές (ακόμα και για την μικρότερη ράμπα). Την πρώτη φορά θα κάνει το μισό και την δεύτερη φορά το άλλο μισο (δεν έχουν που να πατήσουν για να το κάνουν με μία).

Στην περίπτωση που θα πάρετε προσφορά χωρίς υλικά (βλ. τιμές στο “Τιμο-λόγιο της Οικοδομής” θα χρειαστεί να προσθέσετε και μπετόν υλικό (θα έρθει με τη βαρέλα) και πλέγματα. Το πάχος της στρώσης θα είναι περίπου 5εκ. οπότε μη δεχτείτε να το κάνετε χωρίς πλέγματα (το άοπλο μπετόν θα σας προδώσει πολύ νωρίτερα απ’ ότι το οπλισμένο), συνεπως θα χρειαστείτε κι απ’ αυτό.

Το τελικό φινίρισμα εκτός από ψαροκόκκαλο καθώς κι όλες τις ποικιλίες του σταμπωτού, μπορεί να είναι λείο (βιομηχανικό δάπεδο) ή και χτενιστό (δηλ. με μία απαλή τραχύτητα). Διαλέξτε το ψαροκόκκαλο για ράμπες με κλίση, ενώ αν η κλίση είναι πολύ μικρή μπορείτε να διαλέξετε και το οικονομικότερο χτενιστό.

Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να διαλέξετε και χρώματα (με μία μικρή επιβάρυνση). Μη φανταστείτε ότι η ποικιλία είναι ανεξάντλητη:καφέ, κεραμυδί, γκρί, μπεζ-κίτρινο, πράσινο και νομίζω εδώ περίπου τελειώνει η λίστα.

Βρείτε τεχνίτες και συνεργεία για ράμπες/βιομηχανικά δάπεδα/σταμπωτά στο “Που θα βρω … “.

Άλλα ενδιαφέροντα:

Χρησιμοποιούμε Cookies. Με την περιήγησή σας σ'αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση Cookies.