BrixFax.NET

Search

Προβλήματα με εργολάβο? Ενημερώστε μας.

Προβλήματα με εργολάβο? Ενημερώστε μας.

Περιγράψτε την δυσάρεστη εμπειρία που είχατε με κάποιον εργολάβο ώστε να ενημερώσετε άλλους ιδιοκτήτες και να βοηθήσετε τον ίδιο να βελτιωθεί. Χρησιμοποιήστε την φόρμα “Leave a reply” που θα βρείτε στο κάτω-κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Φυσικά ο τρόπος πρέπει να είναι κόσμιος και η αναφορά θα πρέπει να γίνεται με στόχο την βελτίωση των πραγμάτων στο μέλλον.

Το σάϊτ αυτό δεν είναι δικαστήριο αλλά ο αναφερόμενος εργολάβος έχει δικαίωμα να γράψει τις δικές του απόψεις και να παραθέσει τις δικές του εξηγήσεις για το συμβάν πάντα με βάση τις ίδιες αρχές της κόσμιας συμπεριφοράς.

Φυσικά το σάϊτ διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύσει κάποιο αρχικό σχόλιο ή κάποια απάντηση.

One Response

  1. Σκέπτομαι να κάνω τον Α όροφο 85τ.μ σε ισόγεια μονοκατοικία με υπόγειο, που έχει κτιστεί με τον ΓΟΚ του 1985, κατασκευή τσιμέντων το 1988.Θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε-συμβουλεύσετε θα ήταν καλό να βάλω προ-κατ τσιμεντένιο;; δεν είναι πολύ βαρύ για πανωσήκωμα;;; και τελικώς θα είναι πολύ φθηνό από μια συμβατική κατασκευή με κολώνες και δοκάρια; η σκεπή μπορεί να είναι χωρίς μπετόν μιας και εξαντλείται και ο συντελεστής δόμησης. Τις ξύλινες τις φοβάμαι αλλά και τις σιδερένιες, γιατι δεν ξέρω που θα λειτουργήσει ένα διαφορετικό’ ‘πράγμα” από το κάτω σε περίπτωση σεισμού. Παρακαλώ βοηθήστε με, έχω πολύ προβληματιστεί. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ.

    Απ: Ο καταλληλότερος άνθρωπος για να απαντήσει με σιγουριά στις πολύ εύλογες ερωτήσεις σας είναι ο μηχανικός που θα αναλάβει το έργο σας. Αυτός θα μελετήσει την υφιστάμενη κατασκευή και έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία να σκεφτεί, να υπολογίσει και να σας προτείνει την καλύτερη λύση.
    Εξάλλου, εκτός από τις λύσεις που αναφέρετε, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Για παράδειγμα φέρουσα τοιχοποιία με ελαφρά στοιχεία όπως π.χ. YTONG
    .

    Ένας άλλος παράγοντας είναι: έχει γίνει στην υφιστάμενη κατασκευή πρόβλεψη για επιπλέον όροφο? Υπάρχουν αναμονές?

    Διβάστε κι εδώ για το YTONG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Άλλα ενδιαφέροντα:

Χρησιμοποιούμε Cookies. Με την περιήγησή σας σ'αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση Cookies.