BrixFax.NET

Search

Γιατί ραγίζουν τα πλακάκια διαγωνίως?

Γιατί ραγίζουν τα πλακάκια διαγωνίως?

Το πιθανότερο είναι ότι οφείλεται σε κακή τοποθέτηση. Πιο συγκεκριμένα, μάλλον δεν έχει τοποθετηθεί αρκετή κόλλα στη μέση του πλακιδίου με αποτέλεσμα το πλακάκι όταν παίρνει φορτίο στη μέση του δεν DSC_0089έχει που να στηριχτεί παρά μόνο στις άκρες του. Έτσι υποχωρεί στη μέση και καθώς δεν έχει ελαστικότητα (φυσιολογικό για πλακάκια) ραγίζει.

2 Responses

  1. Σκεφτομαι σοβαρα την κατασκευη σπιτιου απο ξυλο(loghome ,οχι προκατ). Γνωριζω οτι οι τιμες ποικιλουν αναλογα με το ειδος ξυλου που χρησιμοποιειται,τον τροπο κατασκευης,τη δυσκολια του σχεδιου κτλ. Τεσσερεις ειναι οι ερωτησεις μου:
    1.Υπαρχουν στην Ελλαδα αξιοπιστες εταιρειες κατασκευης τετοιων σπιτιων?Αν ναι παρακαλω κατατοπιστε με.
    2.Το κοστος ανα τμ(η’ κμ ,δεν ξερω πως παει) η’ διαφορετικα το κοστος για ενα σπιτι γυρω στα 140 τμ(φυσικα με τις διακυμανσεις και αποκλισεις στην τιμη αναλογα την ξυλεια που θα χρησιμοποιειθει)ποιο ειναι?
    3.Συμφερει εναντι μιας συμβατικης κατασκευης?
    4.Τα πλεονεκτηματα που διαλαλουν οι εταιρειες ισχυουν (βεβαιως με τη σωστη συντηρηση και την σωστη κατασκευη) η’ ειναι μυθος σε σχεση με τις συμβατικες κατασκευες (πχ θερμομονωση,αντισεισμικοτητα,συντηρηση,κοστος κατασκευης κτλ)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Άλλα ενδιαφέροντα:

Χρησιμοποιούμε Cookies. Με την περιήγησή σας σ'αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση Cookies.